Porno
Въведение Как работи? Въпроси и Отговори Мнения на клиенти Как да поръчам

Напълно безплатна
доставка!


 
 Работи ли Vimax и има ли значение моят размер?
Да разбира се! Ако сте притежател на инструмент от порядъка на 20 - 23 см, вие наистина нямате нужда от нашия продукт. Трябва да знаете, че Vimax може да има ефект както върху 13, така и върху 20 сантиметрови без значение от вашата възраст.

Какво лошо има да притежаваш среден на големина пенис?
Ако си щастлив със своите 14 - 16 см, то в случая няма нищо лошо. Но замисли се какво е да имаш голям сред средни и малки. Не бихте желали да правите среден секс. Нали? Едва ли бихте желали всичко в живота ви да бъде на средно ниво. С наша помощ бихте могли да промените това и всичко да бъде такова, каквото наистина бихте желали.

Има ли наистина големината значение?
Ако размерът пречи на вашето самочувствие и полови контакти, разбира се, че размера е от значение. И то голямо! 75% от импотентността е на базата на вътрешно психично разстройство. Как бихме искали максимална потенция, когато самочувствието не ни го позволява? Това което ще ви помогне се крие в системата за уголемяване. Всичко зависи от вас и вашата решителност да дадете нов, по-добър старт в живота си и да поправите това от което ви е лишила природата.

До какъв размер би трябвало да спра програмата?
Ние препоръчваме при достигане увеличение от 7 см да прекъснете програмата, защото бихте могли да накарате вашия партньор да изпита определени затруднения при извършването на полов акт. Ако решите обаче, че сте в състояние да приемете себе си с наистина огромен пенис, то можете да продължите програмата до постигане на желания от вас размер.

Как работи системата Vimax?
Вашият пенис е изграден от тъкан наречена Corpora cavernosa Corpus spongisum. Когато имате ерекция, тези спори се разширяват пълнейки се с кръв. Нашата система, дава възможността, тази кръв да се задържа за много по-дълго време и по този начин тъканта да се разширява. Резултатът трябва да бъде главозамайващ! Най-вероятно ще бъдете изненадан от количеството семенна течност, от твърдостта, от сексуалното и вътрешно задоволство което изпитва един мъж, когато си е “свършил работата както трябва”! Вече не е необходимо да си мечтаете за голям пенис, защото ние създадохме Vimax, за да осъществим това желание!

Кога ще видя истинския резултат?
Само няколко седмици след като започнете да приемате Vimax вие ще може да се наслаждавате на нещо наистина голямо и красиво.

Дискретна ли е доставката?
Дискретността при получаване на направената от Вас поръчка е абсолютно и напълно гарантирана. Ние работим с най-елитните и коректни спидиторски фирми, които ни дават възможностда Ви предложим различни начини за получаването на направената от Вас заявка.

Кога бих могъл да получа Vimax?
Ако направите заявката си днес, в срок до 4 дни ще имате удоволствието да започнете уникалната програма.

Вземи решението си днес >>


Съдържанието на този сайт не представлява лекарска консултация и не е предназначено за диагностика,
лечение или предотвратяване на заболявания. Винаги преди употреба, прочитайте етикетите и упътванията на продуктите.

| за контакти: 0896 772 324 / maxmanbg@yahoo.com