Мъжкият парфюм Max Attractive е с чисто нова формула, която съдържа човешки
секс феромони
, които са предназначени да привличат жените.
Точно както в природата, животните използват ухания,за да привличат сексуално противоположния пол. Така и хората реагират на тези феромони, които могат да увеличат Вашите шансове за внимание и интимност от страна на жените.
Този естествен афродизиак е основан на комбинация и синтез между феромони смесени с етерични масла, които карат срещуположния пол да реагира.
Вие може да имате по-чести контакти карайки жените да Ви обръщат повече внимание. Това ще Ви кара да се чувствате По-уверен и Сексапилен.
Как въздействат феромоните?
Феромоните са натурални химикали, намиращи се в животинските и човешките тела. Те излъчват сексуални сигнали предназначени да привличат противоположния пол с цел секс.
Учените успяха да открият, изолират и пресъздадат този човешки секс феромон.
Този натурален феромон предизвиква силен сексуален отговор.
За разлика от ароматите, които се улавят от обонятелните жлези в носа, феромоните се улавят от Vomeronasal Organ или ВНО, който е разположен в носовата кухина. Когато ВНО получава сигнали от феромоните, той изпраща съобщение към мозъка, който стимулира тялото и увеличава подсъзнателно сексуалното желание.

Когато ВНО получава сигнала на феромоните, той изпраща съобщение към мозъка, който стимулира тялото и увеличава подсъзнателно сексуалното желание.
Как се използват феромоните?
Феромоните се използват също както използвате, който и да е парфюм. Могат да се нанесат върху вашия врат, ръце или друга част от тялото.
Те могат да се използват всеки път когато желаете да предизвикате вниманието на срещуположния пол.
Могат да се използват ежедневно на работното място, на лекции, в клуба или на каквото и да е друго социално събитие.